Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pimento morrone
- 70 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 4 lombos de bacalhau demolhado (800 g aprox.)
- 1 c. chá de alecrim, só as folhas
- Pimenta q.b.
- 500 g água
- 250 g batata-doce cortada em cubos
- 20 g manteiga
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g natas
- 1 pitada de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2639 kJ / 630.8 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1038.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de batata e legumes
40min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55min
Salmão à florentina
45min
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1h
Robalos com feijão-verde
30 Min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Puré de grão com filetes de linguado
24 Std.
Bacalhau com crosta de amêndoa
1h 15min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1 Std. 35 Min