Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pimento morrone
- 70 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 4 lombos de bacalhau demolhado (800 g aprox.)
- 1 c. chá de alecrim, só as folhas
- Pimenta q.b.
- 500 g água
- 250 g batata-doce cortada em cubos
- 20 g manteiga
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g natas
- 1 pitada de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2639 kJ / 630.8 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1038.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de curgete e bacalhau
1 Std.
Hambúrguer de bacalhau
20 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
40min
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1 Std.
Risoto de corvina e amêijoa
50 Min
Puré de grão com filetes de linguado
24h
Bacalhau com pistácio e cuscuz
30 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1 Std.
Bacalhau à Soutelo
25 Min