Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1800 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Coelho de fricassé com batata nova
45min
Esparguete de miolos sangrentos
13u. 30min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Geen beoordelingen
Noz disfarçada
Geen beoordelingen
Empada de ovo e ervas aromáticas
1h 50 min.
Cheesecake desconstruído com morangos
4h 25min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 godz. 45 min
Arroz de lingueirão
3 Std.
Sopa de cogumelos
1h 15min
Entrecosto à coreana com mini tortilhas
4h 10min
Caldeirada de enguias à moda de Aveiro
40min
Perdiz de escabeche
24h