Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1800 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Perdiz de escabeche
24h
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1 Std. 20 Min
Atum em molho de tomate com Arroz e Doce de pêssego
Keine Bewertungen
Almôndegas com molho de tomate
10 min
Taças de couve roxa com frango
25 Min
Rabo de boi
16 Std.
Patê marinheiro
5min
Caril de frango
55min
Iogurte gelado de ananás e de morango
20 Std.
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30 Min
Merengue de cacau
2h 15min
Bacalhau com “natas”
50min