Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Ale
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 250 g Weizenmehl Type 405
- 2 TL Salz
- 1 EL Öl
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brötchen
1 Std. 40 Min
Luftige Brötchen
2h
Portugiesische Croissants
1u. 50min
Doppelbocker aus dem Topf
3u.
Roggenbrötchen mit Espresso
2h
Beschwipste Cookies
40min
Brot Venezia
17h 10min
Apfel-Zwiebel-Brot
2óra 20p
Pfeffer-Brötchen
1u. 20min
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
2h 45min
Venezianische Brötchen
4 godz. 20 min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76hod.