Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, cortados en trozos
- 100 g de chocolate con leche, cortados en trozos
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
Macarons
- 100 g de avellanas tostadas y peladas
- 300 g de azúcar refinada
- 100 g de claras de huevo
Montaje
- 300 g de chocolate amargo, cortado en trozos
-
pétalos de rosa, secos, para decorar
of fresa liofilizada, para decorar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 45.3 kJ / 10.8 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake pops
2h 15min
Pastel lava de chocolate
30 Min
Piña colada
5 Min
Salsa de crema de café
35 Min
Bombas sorpresa de chocolate
50min
Pastel de chocolate y chile
1 Std. 15 Min
Tiramisú
5 Std. 20 Min
Bocados de cacahuate y chocolate
25 Min
Affogato chocolatoso
10min
Pastel de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Besos de dama
1 godz.
Brigadeiros
2 Std.