Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- 500 g de leche
- 45 g de azúcar morena
- 100 g doble crema (48% grasa), fría
- ¼ cdita de bicarbonato de sodio
- 1 huevo
- 25 g de harina, más un poco para enharinar los moldes
- 20 g de avellanas
- mantequilla sin sal, para engrasar
- fresas, para decorar cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3566 kJ / 849 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Tarta de limón amarillo
50min
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1 Std. 30 Min
Salsa de vainilla
15 Min
Pastel de chocolate
45 Min
Volcán de chocolate
20 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Macarrones de chocolate
24h
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Bizcocho de chocolate y aceite de oliva (sin huevo)
45 Min