Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 115 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Ganache de chocolate blanco
- 250 g de chocolate blanco, en trozos
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 340 g de frambuesas frescas
- hojas de menta fresca, para decorar
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1090 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min
NY Cheesecake
1 godz.
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Pastel de tres leches
2h
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Crujiente de manzana
5h 30min
Garabateado de frambuesa y chocolate blanco
2 Std. 30 Min
Galletas de jengibre
1 godz. 30 min
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Rosca de naranja
1 godz. 30 min
Pastel de choco nuez
50 min