Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 115 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Ganache de chocolate blanco
- 250 g de chocolate blanco, en trozos
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 340 g de frambuesas frescas
- hojas de menta fresca, para decorar
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1090 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scones de mí para tí
30 min.
Betún de ganache de chocolate
12h
Pay de manzana casero
2h 20 min
Tarta de limón amarillo
50 min
Betún de chocolate
10min
Tarta mediterránea de higos
1 godz. 30 min
Volcán de chocolate
20min
Relámpagos de chocolate
3h 30min
Pasta para tarta
20min
NY Cheesecake
1 godz.
Brownies
50 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min