Compatibele versies
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spargel mit Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 5 g Butter
- 750 g Kartoffeln, klein oder in Stücken (siehe Tipp)
- 1000 - 1500 g Spargel
Sauce Hollandaise
- 250 g Butter, in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dunkle Grundsauce
4óra 30p
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Spargel mit Kartoffeln
50 min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Spaghetti Carbonara
25min
Spargelcremesuppe
45 min
Erdbeer-Sorbet mit Rotweinsirup
9h 20min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min
Brokkoli und Kartoffeln mit Gorgonzola-Sauce
30min