Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 80 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Speckwürfel, luftgetrocknet
- 10 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 100 g Puylinsen, getrocknet
- 70 g Rotwein
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Fleischwurst (Lyoner Wurst)
- 40 g Weißweinessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2137 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Kartoffeleintopf
40 Min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 Std.
Bohneneintopf
40 Min
Ungarische Gulaschsuppe
2 Std.
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1 Std. 10 Min
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 Std.
Linseneintopf mit Spätzle
1 Std.
Italienischer Linseneintopf
1 Std.
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Kartoffelsuppe
1 Std.