Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomate maduro frescos cortados en cuartos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano
- 1 - 2 ramitas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 3085 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 12.05 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 51.1 g
- Vezels
- 14.75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de mejillones
9 godz. 10 min
Crema de andaricas
50 min
Casadielles
3h
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Membrillo con agaragar
2 godz. 35 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Huevos cocidos
20min
Empanada de sardinas
1 Std. 15 Min
Croquetas vegetales
35 min
Vinagreta de pimientos
5 min