Apparaten en Accessoires
Kabocha Focaccia
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1883 kJ /
450 kcal
Vetten
19 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
59 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Seasonal Squash
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Deviled Eggs
20 Min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul (Metric)
35 Min
Buttermilk Bread
2 Std.
Lemony Bunny Bread Rolls
2 Std. 40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 Std.
Boston Baked Beans
4 Std.
Ham and Onion Biscuit
30 Min
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 Min
Zucchini Bread
1 Std. 15 Min
English Muffin Bread
1 Std. 20 Min