![Kabocha Focaccia Kabocha Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/879edb23-3e42-464c-a47f-dd87fa397853/Derivates/0ae3c51d-a5ac-4ade-b3b9-713535549f43.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
- 7 ½ oz water
- 15 oz bread flour
- 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
- ½ tsp sugar
-
2
stalks fresh rosemary (leaves only)
of 2 stalks fresh sage (leaves only) - 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goat Cheese Rolls
2h
Steamed Whole Grain Bread
3h 25 min
Pumpkin Streusel Muffins
25min
Cheese Biscuits
20min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 godz. 45 min
Pumpkin Pie Bread
1 godz. 20 min
Pumpkin Spice Jam
1h 45min
Pumpkin Pie
5h 50 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Seriously Seedy Crackers
30min
Matcha Stamp Cookies
1h