Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
- 7 ½ oz water
- 15 oz bread flour
- 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
- ½ tsp sugar
-
2
stalks fresh rosemary (leaves only)
of 2 stalks fresh sage (leaves only) - 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Rolls
3 Std. 25 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Quick Puff Pastry
1hod. 20min
Boston Baked Beans
4 Std.
Cornbread
40 Min
Focaccia with Onions
1hod. 30min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Geen beoordelingen
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2u. 20min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Chai Tea
15 Min
Florida Cuban Rolls
3h