Kabocha Focaccia

Kabocha Focaccia

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
6 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    3
  • kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
    7 oz
  • water
    7 ½ oz
  • bread flour
    15 oz
  • rapid rise yeast (2¼ tsp)
    1 packet/envelope
  • sugar
    ½ tsp
  • fresh rosemary (leaves only)
    2 stalks
    2 stalks fresh sage, (leaves only)
  • feta cheese crumbled
    4 oz

Voeding per 1 portion

Calorieën 450 kcal / 1883 kJ
Eiwitten 11 g
Vetten 19 g
Koolhydraten 59 g
Vezels 3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...