Compatibele versies
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré de batata-doce
- 800 g batata-doce cortada em cubos
- Água q.b. p/ cozer
- Sal marinho q.b.
- 400 g leite
- 50 g manteiga
- Noz-moscada q.b.
- Pimenta q.b.
Papelotes de garoupa
- 500 g lombos de garoupa cortados em cubos (1 cm aprox.)
- 1 pitada de sal marinho
- Sumo de limão q.b.
- Azeite q.b.
- 8 fatias de presunto
- 8 espargos verdes
- 500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2457 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 Min
Soufflé de peixe
1h
Hambúrgueres de salmão no pão com guacamole
20 Min
Wraps de frango e abacate
25 min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45 Min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 Min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 Min
Quiche de ervilhas, feijão-verde e ricota
2 Std. 25 Min
Soufflé de peixe
1h 10min
Tarte de salmão e tomate seco
35 Min
Camarão crocante com puré de brócolos e tomate
45 Min
Perna de peru com puré de maçã
11 godz. 30 min