Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackfleischmischung für Bällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Scheiben Toastbrot (Sandwichtoast)
- 500 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 100 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zimt
- 1 Msp. gemahlener Koriander
Tomatenbulgur und Hackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Bulgur
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- 100 g Feta, zerkrümelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3263 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 9.9 g
Alternatieve recepten
Bulgur mit Möhren und Hackfleisch
40min
Hackfleischrisotto
40min
Joghurthühnchen
40min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Orzo-Pasta mit Hähnchen und Pesto
30min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Orientalische Hackbällchen
40min
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1h
Couscous-Hack-Topf
30min
Hähnchenbällchen in Tomatensauce
1h
Zitronenhuhn mit Bulgur
1h