Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
Bolognese sauce
- 200 g mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil
- 800 g mixed minced meat (half pork and half beef)
- 100 g dry white wine
- 300 g crushed tomatoes, canned
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
Béchamel sauce
- 1000 g milk
- 80 g butter, cut in pieces
- 100 g flour
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Lasagne assembly
- butter, for greasing and topping
- 250 g dried lasagne pasta, approx. 12 sheets (10 cm x 20 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4161 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Spaghetti carbonara
40 dk
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
American-style pancakes
40 dk
Spaghetti Carbonara
40 dk
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min