Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 80 g bolillo, de un día
-
½
pieza de cebolla amarilla
of ½ pieza de cebolla blanca - 10 g de hojas de perejil fresco
- 1 cdita de mezcla de hierbas de olor secas
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de carne de res limpia, en cubos (4 cm), semi congelado, (p. ej. aguayón)
- 1 huevo
- 20 g de leche entera
- ½ cditas de sal marina
- ½ cditas de pimienta negra molida
- aceite de oliva, para freír
Salsa de champiñones al vino blanco
- 60 g de queso parmesano, en cubos (3 cm)
- 60 g de vino blanco seco
- 1 cda de fécula de maíz
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
- 40 g de mantequilla sin sal
- 200 g de champiñón blanco fresco, cortados en rebanadas
- ¼ cdita de sal marina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 200 g de crema
- 5 g de perejil fresco, las hojas para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2238 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Stroganoff de res TM6
1h
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30min
Salsa boloñesa
35 min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1h 10min
Pastel de carne
50 min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min