Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- ½ cucharadita de azúcar
- 450 g de harina de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de leche
- 30 g de yogur griego
- 20 g de aceite (y algo más para engrasar el bol)
- 1 yema de huevo
-
1
cucharada de semillas de sésamo negro
of 1 cucharada de semillas de nigella - 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4380 kJ / 1048 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 166.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 10.6 g
Alternatieve recepten
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2h 50min
Pan rústico
2 Std.
Briouats de almendra con miel y sésamo
2 Std.
Panes pita
1 Std. 50 Min
Pan básico
3 Std. 45 Min
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2h 15min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3h 20min
Albóndigas de cordero con pan batbout
1 Std. 35 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.