Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de trigo sarraceno en grano (tostados o naturales)
- 80 g de cebada perlada
- 300 g de agua templada
- 200 g de harina de fuerza
- 70 g de aceite
- 30 g de mantequilla
- 25 - 30 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 cucharadas de sémola de trigo
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 109.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan de nueces
3 Std. 45 Min
Panecillos con semillas de amapola
2hod. 40min
Pan rústico
2h
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Crackers integrales al romero
2h
Arroz integral con algas, verduras y pollo
55 Min
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Pan plano de centeno
2 Std. 10 Min