Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de farine à pain blanc avec levure incorporée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un 1 c. à soupe pour huiler
- 200 g d'eau chaude du robinet
- 60 g d'épinards frais
- 150 g de mozzarella "spécial cuisson" en dés
- du sel
- du poivre moulu
- du paprika
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1945 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Batbout au fromage
30 min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2h 50min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1h 30 min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Naans au fromage
2h 25min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min
Pains au beurre d'herbes
1h
Hamburger de veau au guacamole
3h 20min
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Pain farci à la mozzarella
45 min
Pizza lahmacun à la turque
1h
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 Std. 50 Min