Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Costra
- 50 g de nueces pecanas
- 60 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 100 g de azúcar refinada
- 1 huevo, ligeramente batido
- 160 g de harina de trigo
- 20 g de fécula de maíz
- ½ cdita de polvo para hornear
Masa
- 65 g de leche entera
- 45 g de agua
- 1 cdita de esencia de nuez
- 5 g de levadura seca instantánea
- 300 g de harina de trigo
- 20 g de fécula de maíz
- 1 cdita de sal fina
- 40 g de azúcar refinada
- 1 huevo, ligeramente batido
- 90 g de mantequilla, en cubos a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1096 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches
2h
Tamales sonorenses
2h
Conchas Gourmet
3h 15min
Medias noches al vapor
2h
Rosca de reyes
3 Std.
Mantenconchas
3h 15min
Pastel de tres leches
3 Std.
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4h 15min
Pastel imposible al Varoma
6 Std.
Tamales de elote con rajas
4h 45min
Pan de muerto
3 Std.
Tamales de Frijol
3 Std.