Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de polenta
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 230 g de yaourt à la grecque
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
- 70 g d'olives noires dénoyautées à la grecque
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3100 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 godz. 20 min
Cake à la polenta au citron
1 godz. 15 min
Quiche aux courgettes et coriandre en filo
40 min
Cake vide-frigo
55 min
Tarte au chèvre et aux oignons
1 godz. 25 min
Cake aux 3 fromages
50 min
Cake épinard-ricotta
55 min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Quatre-quarts au citron très doux
1h
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1h
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1 godz. 15 min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2 godz. 30 min