Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g atum em lata escorrido
- 200 g tomate s/ sementes cortado em cubos
- 100 g pepino cortado em cubos
- 1 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 1 fio de azeite
- Vinagre q.b.
- 400 g água
- 10 ovos
- 300 g óleo
- 25 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 10 g mostarda
- 24 fatias de pão alentejano fatiado fino (1000 g aprox.)
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2043.8 kJ / 488.5 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 660.8 mg
Alternatieve recepten
Penne com camarão e molho de acelga
50 min
Salada de grão com vinagreta de pimentos
5 min
Omelete no forno
40 min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10 min
Salada de arroz e atum com molho de iogurte
30 min
Salada de meloa, queijo feta e presunto
10 min
Enrolados de atum em alface
20 min
Wraps de vitela com tomate e molho de ervas
45 min
Salada de alface com molho caesar
10 min
Penne com húmus e atum
30 min
Salada de batata e camarão com molho cocktail
40 min
Salada de massa grega
30 min