Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 4 spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g sesame oil
- 1 red pepper (approx. 100 g), quartered
- 2 carrots (approx. 100 g), sliced (1 cm)
- 1000 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g cooked ham, cubed (1 cm)
- 150 g cooked, peeled prawns
- 100 g cooked chicken meat, cubed (1 cm)
- 100 g frozen peas, cooked
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- 2 Tbsp oyster sauce
- 2 - 3 Tbsp dark soy sauce, to taste
- 1 Tbsp sweet chilli sauce (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 234 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Egg Fried Rice
35 min
Leftover Roast Patties with Egg
45 Min
Chicken Noodle Soup
25min
Pepper and Salami Sauce
45 Min
Ham, Egg and Chips
30min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken Noodle Soup
25min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Sticky Chilli Beef
55 min
Scrambled Eggs
10 Min