Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di carota a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di maiale
- 50 g di carne trita di pollo
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 2 uova
- farina q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 olive verdi denocciolate ascolane
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 405.9 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Crespelle di Teramo
1h 15min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Cantucci
1 godz. 50 min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1h 30min
Piadina romagnola farcita
55 min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Tortellini in brodo
1h 20 min
Cappelletti reggiani
2h
Crocchette di patate e speck
3 godz. 20 min