Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
of 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Muffin glassati
1h
Crêpes di biscotti con crema gianduia e ricotta
1h
Pink velvet cake
7 Std. 20 Min
Vasetti con lombrichi gommosi
1h
Tortina monoporzione cioccolato e fragole
50 min
Muffin arcobaleno
1h
Cupcake ragnatela
1h 30min
Cupcake di Pasqua
1h
Freakshakes ai waffles
50 min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 Std. 30 Min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h
Scheletri dolci
5 Std.