Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
of 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Muffin al cioccolato
1h 5 min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1óra 40p
Cupcake con crema e fragole
1h
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min
Danish layer cake
4h
Cupcake ragnatela
1h 30 min
Torta tripla al cioccolato
3h 55 min
Biscotti cuore morbido al caramello
2 godz. 40 min
Cake pops natalizie
4h
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20min
Torta veloce al cioccolato
20 min
Biscotti da appendere
3 godz. 10 min