Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 40 g korzenia pietruszki
- 40 g korzenia selera
- 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 3 ząbki czosnku
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 20 g oleju
- 700 g wody
- 2 - 3 liście laurowe, suszone
- 3 - 4 ziarna ziela angielskiego
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 300 g białej kiełbasy, surowej
- 250 g ziemniaków, pokrojonych w 1,5 cm kostkę
- 1 ½ łyżki chrzanu, tartego
- 400 g zakwasu na barszcz biały
- 100 g śmietany, 18% tłuszczu, w temp. pokojowej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2342.7 kJ / 559.9 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 909.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapuśniak
50min
Krupnik
40min
Zupa ogórkowa
30min
Krupnik z grzybami
45min
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13 Std. 50 Min
Zupa szczawiowa
35 Min
Barszcz ukraiński
1h 35 min
Żurek
50min
Fasolka po bretońsku
13h 30 min
Barszcz czerwony z mięsem
1 godz. 5 min
Zalewajka
1h
Krupnik na cielęcinie z kaszą jaglaną
1h 15 min