Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g masła
- 2 ząbki czosnku
- 450 g pieczarek, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki (patrz wskazówka)
- ½ - ¾ łyżeczki tymianku, suszonego
- ½ łyżeczki oregano, suszonego
- 50 - 80 g śmietany, 18% tłuszczu, gęstej
- 20 g sera parmezan, tartego (optioneel)
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka natki pietruszki, świeżej tylko liście, drobno posiekanej, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 511.8 kJ / 122.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 254.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 λεπτ.
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 λεπτ.
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 λεπτ.
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 λεπτ.
Rumienienie cebuli i czosnku
20 λεπτ.
Grzyby z czosnkiem
20 λεπτ.
Duszony szpinak
15 λεπτ.
Ziemniaki z sosem jogurtowym
40 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 λεπτ.
Delikatne rumienienie krewetek
15 λεπτ.
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50 λεπτ.
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1 Std. 25 Min