Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g grzybów, suszonych
- 500 g wody, wrzącej
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 600 - 650 g czerwonych buraków, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 700 g wody
- 2 - 3 łyżki octu
- 1 łyżka cukru
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 2 liście laurowe, suszone
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 4 ziarna pieprzu czarnego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 282.6 kJ / 67.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 281.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kluski śląskie
30min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Zupa ogórkowa
30min
Kapuśniak zabielany z ziemniakami
1h
Zupa grzybowa
1h 15min
Wegetariański kapuśniak z białej kapusty
40min
Gołąbki z kaszą jaglaną i sosem grzybowym
3 Std.
Łazanki z kapustą kiszoną i żurawiną
1 Std. 40 Min
Wigilijna kapusta z grochem
2u. 20min
Barszcz biały wielkanocny
1 Std. 10 Min
Bigos staropolski
1h 35min
Wigilijna kapusta z grzybami
1h 20min