Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g białej kapusty, pokrojonej na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 150 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
Salsa rzodkiewkowa
- 150 g rzodkiewki
- 150 g twarogu, chudego, podzielonego na kawałki
- 20 g oliwy z oliwek
- 1 szczypta soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 500 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 4.61 g
- Koolhydraten
- 12.44 g
- Vetten
- 5.62 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Surówka z surowego buraka
10min
Surówka z białej rzodkwi z marchewką
15min
Surówka z kalafiora i brokuła w orientalnym sosie
25min
Wiosenna surówka
15min
Surówka z marchewki i pora
15min
Surówka z kapusty pekińskiej
5min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5min
Surówka wielowarzywna
10min
Surówka z młodej kapusty
20min
Surówka z czerwonej kapusty
15min
Różowa surówka
10min