Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 400 g kiełbasy wieprzowej, wędzonej, pokrojonej w 1-2 cm kostkę
- 20 g oleju
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 50 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
- 5 g grzybów, suszonych (3-4 szt.)
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 1 łyżeczka soli
- 900 g wody
- 300 g zakwasu na żurek
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- ½ łyżeczki cukru
- 100 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1277 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapuśniak
50 min
Zupa grochowa
1 godz.
Krupnik
40 min
Zupa ogórkowa
30 min
Góralska kwaśnica
1 Std. 30 Min
Barszcz ukraiński
1 godz. 35 min
Barszcz biały wielkanocny
1h 10min
Barszcz czerwony zabielany
45 min
Żurek
50 min
Fasolka po bretońsku
13 Std. 30 Min
Bigos staropolski
1 godz. 35 min
Duszona młoda kapusta
45 min