Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 150 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 617 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado-Bärlauch-Dip
10 min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Paprika-Dip
50min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Radieschen-Dip
10 min
Auberginen-Mandel-Dip
20min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25min
Artischocken-Tomaten-Dip
2h 10min
Radieschen-Zaziki
10 min
Schnelle Aioli
10 min
Rote-Linsen-Aufstrich
35min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min