Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2607 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Pâté de Pâques
2 Std.
Tourte au roquefort
2h 15min
Croustade lardons et champignons
1h 15 phút
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15 phút
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 Std. 30 Min
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Feuilleté comtois
1h 5min