Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla amarilla, cortada en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 ramitas de menta fresca, sólo las hojas
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de carne molida de cordero (ver consejo)
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 60 g de pan molido
- 1 cdita de orégano seco
- harina de trigo, para enharinar
- aceite para freír, el suficiente
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1164 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 Min
Kipe de arroz
1h 30min
Arroz negro con mango y salmón
35 min
Mejilones con albahaca, almendras y mantequilla
40 min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 Std.
Pappardelle con arúgula y requesón
1 Std.
Barras de chocolate con menta
1 Std.
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45 Min
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
40 min
Goulash
1h 40 min
Ensalada picante de camarones con espirales de zanahoria y pepino
20min
Huevos tibios
30 Min