Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 20 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 400 g Pizzamehl
- 1 TL Salz
Belag
- 30 g Olivenöl, nativ
- 140 g Mozzarella, abgetropft und in Stücken
- 250 g Tomaten, frisch, entkernt und in Stücken
- 1 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 TL Salz
Letzte Zubereitungsschritte
- 50 g Champignons, frisch, oder in Öl, in Scheiben
- 50 g Artischokenherzen, in Öl
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Schinken, gekocht, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 Min
Bündner Gerstensuppe
1 Std. 15 Min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min
Picknick: Kartoffelsalat, Dinkelbrot, Rucola-Tomaten-Dip, Zitronengugelhopf
3h
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Flammkuchen mit Speck
40 Min
Kartoffel-Focaccia
2h 50min