![Pizza vier Jahreszeiten Pizza vier Jahreszeiten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83564.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 20 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 400 g Pizzamehl
- 1 TL Salz
Belag
- 30 g Olivenöl, nativ
- 140 g Mozzarella, abgetropft und in Stücken
- 250 g Tomaten, frisch, entkernt und in Stücken
- 1 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 TL Salz
Letzte Zubereitungsschritte
- 50 g Champignons, frisch, oder in Öl, in Scheiben
- 50 g Artischokenherzen, in Öl
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Schinken, gekocht, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 Std. 20 Min
Ofenlachs mit Kräuter-Pesto
50 min
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Kartoffelsuppe
1 Std.
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 godz. 10 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Flammkuchen mit Speck
40 Min
Bürli mit Roggen
12h
UrDinkel Brot
11h