Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta pistacjowa
- 20 g cukru
- 400 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki
- 30 - 40 g oleju
Ganache pistacjowy
- 450 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 390 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- ¼ łyżeczki soli
- 45 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 28641.9 kJ / 6841 kcal
- Eiwitten
- 125 g
- Koolhydraten
- 361 g
- Vetten
- 560 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistacjowe chantilly
4h 40min
Mini Paris-Brest
10 Std. 40 Min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3u. 15min
Tort tropikalny z bezikami
5h
Ganache czekoladowy
3h 20min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40min
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3h 20min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40min
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20min