Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Spargel, weiß, geschält, in Stücken (3 cm), Schalen und Endstücke aufheben
- 300 g Wasser
- 10 g Butter
- 1 Prise Zucker
- 10 g Speisestärke
- 40 g Schmand
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 Stängel Kerbel, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohlsuppe
40 Min
Spargelcremesuppe
45min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 Min
Brunnenkresse-Süppchen
30 λεπτ.
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Tomatensuppe
45min
Spargelcremesuppe
40 Min
Champignoncremesuppe
15 λεπτ.
Kartoffelsuppe
50 λεπτ.
Paprikasuppe bicolor
1ωρ.
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min