Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Schalotten
- 40 g Butter
- 750 g Blumenkohlröschen, davon 150 g kleine (1 x 1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 400 g Sahne
- 1 Msp. Muskat, frisch gerieben
- 200 g Nordseekrabben, gegart
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2200 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35 min
Spargelcremesuppe
45 min
Zweierlei Erbsensuppe
50 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Spargel-Curry-Suppe
50 Min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min