Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Speckwürfel
- 1 Scheibe Bauernbrot, gewürfelt
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Porreestange, in Ringen (3 mm)
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 EL Petersilie, gehackt
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1ωρ.
Minestrone
40 Min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Linseneintopf mit Spätzle
1ωρ.
Gemüsecremesuppe
1h 15min
Rinderschmortopf
1h 55min
Kartoffelsuppe
50 λεπτ.
Kartoffeleintopf
40 Min
Gaisburger Marsch
1ωρ. 10 λεπτ.
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1ωρ.
Spreewälder Kürbissuppe
50 λεπτ.
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1ωρ.