Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 frische Chilischote, rot
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Wasser
- 250 g Rohrohrzucker
- 2 Mangos, reif, geschält, entkernt, in Stücken (ca. 600 - 650 g Fruchtfleisch)
- 60 g Apfelessig
- 60 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma
- 80 g Sultaninen
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
BBQ-Sauce
25 min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Mango Chutney
50min
Gelbes Ketchup
45min
Scharfe Pflaumensauce
50min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Apfel-Cranberry-Chutney
45min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1 Std. 15 Min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50min
Birnen-Chutney
50min