Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 75 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 200 g Milch
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei (Kl. M), verquirlt
- 3 Eigelb (Kl. M)
- 10 g Rum
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- Konfitüre zum Servieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1300 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche
2h
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 Std. 35 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Scones
40min
Kanelboller
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Brioche
9 Std. 30 Min
Pissaladière
1 Std. 20 Min
Risotto milanese
35 Min
Portugiesische Croissants
1 Std. 50 Min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min