Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 75 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 200 g Milch
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei (Kl. M), verquirlt
- 3 Eigelb (Kl. M)
- 10 g Rum
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- Konfitüre zum Servieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1300 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone mit Schokostückchen
4h 30min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Portugiesische Croissants
1 Std. 50 Min
Shortbread-Finger
1 godz. 40 min
Schoko-Orangen-Madeleines
1h 10min
Brioche
2h
Madeleines
35 min
Scones
40 min
Scones mit getrockneten Kirschen und Schokostückchen
40 min
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Kanelboller
2 Std. 20 Min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min