Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Porree, in Stücken (2 cm)
- 100 g Möhren, in Stücken
- 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 30 g Öl
- 120 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 900 g Wasser
- 250 g Tellerlinsen, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 30 g Essig
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 Pck. Spätzle, frisch (ca. 800 g), aus dem Kühlregal
- 8 Wiener Würstchen (4 Paar)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3230 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinnete
2 godz.
Spätzle
30min
Schwäbische Flachswickel
45min
Gaisburger Marsch
1 godz. 10 min
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Linsen mit Spätzle und Wienerli
1h
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50 min
Schwäbische Pfitzauf
40min
Schwäbische Lasagne
45min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Linseneintopf mit Spätzle
1h