Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di patate e porri
- 300 g di porro, a pezzi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
Salsa con Brätkügeli
- ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 150 g di acqua
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico pepe macinato + q.b.
- 20 g di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2602 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purea di patate
45min
Purè di patate
50min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Risotto con carote e endivia belga
40min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Keine Bewertungen
Crostata di formaggio Gruviera
Keine Bewertungen
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 мин.
Mousse di formaggio
10 мин.
Quiche di porro
1h 45min
Polenta ticinese
45min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min