Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di patate e porri
- 300 g di porro, a pezzi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
Salsa con Brätkügeli
- ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 150 g di acqua
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico pepe macinato + q.b.
- 20 g di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2602 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Lasagne classiche
2h 5min
Crema marocchina di fave
35 Min
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Mele con zabaione al sidro
40 Min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1 Std.
Bevanda disintossicante per la pelle
Geen beoordelingen
Torta di mele americana
1 Std. 20 Min