Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de viande séchée des Grisons, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de poireau, en morceaux
- 100 g de céleri-rave, en morceaux
- 150 g de carottes, en morceaux
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 800 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande
- 200 g de crème entière
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Gâteau des rois
1j 55 menit
Soupe d'orge des Grisons
55min
Barres aux baies
1h
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pain tessinois
1h 50 min
Soupe de lentilles orientale
30min
Gâteau aux carottes argovien
2h