Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di farina
- 200 g di acqua, tiepida
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 250 g di cubetti di lardo
- 300 g di panna acida (20% di grassi)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 - 3 cipolle, tagliate ad anelli
- 1 mazzetto di erbe aromatiche miste, fresche, a piacere (es. erba cipollina, prezzemolo)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Burrito
45min
Panini di San Gallo
26h 30min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30 min
Torta di Zugo al kirsch
4h
Flammkuchen vodese
1h 30min
Pane per toast
3h
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5h