Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di farina
- 200 g di acqua, tiepida
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 250 g di cubetti di lardo
- 300 g di panna acida (20% di grassi)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 - 3 cipolle, tagliate ad anelli
- 1 mazzetto di erbe aromatiche miste, fresche, a piacere (es. erba cipollina, prezzemolo)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1 Std.
Crostata al rabarbaro
55min
Gratin dauphinois
50min
Manzo alla Stroganoff
45min
Salsa all'aglio
10 Min
Condimento allo yogurt
10 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10 phút
Brunsli di Basilea
8h 40min
Papet vaudois
55min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Pane all'aglio
15 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min