Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de piñones
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de vino blanco seco
- 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 769 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Aceite de albahaca
20 min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20 min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Fondue suiza de queso
15 min
Compota de cebolla roja
2h 10min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40min
Carpaccio de pulpo
3h 10min
Salsa Blue cheese
5min
Aceites aromatizados de especias y hierbas
10min
Solomillo de ternera al vapor
15 min
Huevos duros en salsa verde
40min