![Carpaccio de pulpo Carpaccio de pulpo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/722C66CA-8058-4483-9263-58564C8D46B5/Derivates/F91E0841-5FA2-44BA-8E85-3ECC7C80C6ED.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción del pulpo
- 1200 g de pulpo congelado (previamente descongelado)
- 1200 g de agua
- 70 g de cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
Aliño de aceituna negra
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada (optioneel)
- 1 pellizco de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 998 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 31.18 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 12.12 g
- Vezels
- 0.44 g
Alternatieve recepten
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min
Texturas de gin-tonic
10h 40 min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Brochetas de pulpo y langostino con salsa de ají amarillo
50 min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5 min
Cóctel Christmas
1 godz. 10 min
Crema de ostras
20 min
Boletus con foie en papillote
30min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min
Crema de cangrejo
35 min
Empanadillas de pulpo
1 godz. 30 min