![Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9D28D50-2E94-4CAF-9101-A563706CC53C/Derivates/FF565CB0-11AA-46F0-BDDD-648348647F77.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten
- 100 g Tomaten, halbiert
- 450 g rote Paprika, in Stücken
- 10 g Rapsöl
- 300 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz und etwas mehr
- ¼ Pfeffer und etwas mehr
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 500 g Kartoffeln, gewürfelt
- 1 Porreestange (120 g), in dünnen Ringen
- 700 g Rotbarschfilets, gewürfelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1496 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Spargeleintopf
45 min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Fischcurry
55 min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50 Min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Zander mit Spinat
30min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Lachs mit Kohlrabi, Basilikumsauce und Wildreis
50 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min