Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 150 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
Ripieno di ricotta e pane
- 150 g di crostini tostati di pane bianco (vedere consigli)
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 85 g di burro a pezzi
- 40 g di zucchero vanigliato
- 1000 g di ricotta, scolata dal siero
- 250 g di panna acida
- 1 bustina di preparato per budino alla vaniglia
- 2 cucchiaini di scorza di limone grattugiata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2045 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel di mele
1 godz. 35 min
Zelten
2 Std. 55 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Insaporitore per pizza
30 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Gnocchi de' susini
1h
Fritole veneziane
2h 40min
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 godz. 20 min
Strudel viennese scomposto
2 godz. 5 min
Trancetti ai cereali, yogurt e lampone
9h 10min