Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 150 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
Ripieno di ricotta e pane
- 150 g di crostini tostati di pane bianco (vedere consigli)
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 85 g di burro a pezzi
- 40 g di zucchero vanigliato
- 1000 g di ricotta, scolata dal siero
- 250 g di panna acida
- 1 bustina di preparato per budino alla vaniglia
- 2 cucchiaini di scorza di limone grattugiata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2045 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta alle albicocche con crumble
1h 50min
Pane all'orzo
2h 45 min
Pan brioche integrale
21h 45min
Zelten
2h 55min
Strudel di mele
1j 35 menit
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Confettura estiva
55 min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane multicereali
17h 30min
Pane al rosmarino
10h 55min
Focaccia dolce alle nocciole
1h 45min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min