Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 230 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 700 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 150 g feijão-verde descongelado
- 150 g queijo mozarela fresco
- 150 g queijo-creme
- 10 g leite
- 1 pitada de pimenta
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ regar
- 50 g molho pesto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3067 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1h 40 min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4 Std. 20 Min
Creme de lentilhas picante com seitan
35 min
Sopa de amêndoa
45 Min
Sopa de beterraba
5 min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10 Min
Bolachas de sementes e quinoa
1h 30min
Barras de cereais
40 Min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Empadão de seitan
2h
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Bolachas de cereais e maçã
50 Min