Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- 1 Ei
- 250 g Buttermilch
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- ½ TL Salz
- 20 g Tomatenmark
- 150 g Feta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 965 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 Min
Mediterrane Muffins
30min
Knoblauch-Kräuter-Muffins
45 Min
Pizza-Muffins
50 Min
Käse-Salami-Muffins
45 Min
Tomaten-Avocado-Muffins
45 Min
Paprika-Zucchini-Quiche
1 Std.
Würziger Dinkelnudelsalat
40 Min
Frischkäsepralinen
15 Min
Herzhafter Paprika-Feta-Kuchen
1h 30min
Frischkäse-Pesto-Schnecken
2h
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 Min