Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilisauce
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, ggf. entkernt
- 1 rote Paprika (ca. 200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 50 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Mettröllchen
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Schweinemett
- 200 g Frischkäse
- 2 Eier, getrennt
- 30 g Brotbrösel
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 10 Filoteigblätter (à 30 x 30 cm), z.B. von Tante Fanny
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 631 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 Min
Chili-Cheese-Bällchen
40 Min
Joppiesauce
45 Min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Frikandel
1 Std.
Gefülltes Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35 min
BBQ Kartoffeln
55 Min
Speckfalten
2 godz. 20 min