Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Laugenbuns
- 550 g Mehl
- 275 g Milch
- 1 Ei
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Zucker
- 1 TL Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 geh. TL Natron (z. B. Kaisernatron)
- 50 g Wasser, kochend
Leberkäse und Fertigstellung
- 4 geh. TL Meerrettich aus dem Glas, gerieben (z.B. Steirer Kren)
- 200 g Crème fraîche
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Rettich, weiß, lang, in Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Öl
- 1 TL Senf
- schwarzer Sesam zum Bestreuen
- 8 Blätter Eisbergsalat
- 4 Gewürzgurken, längs, in dünnen Scheiben
- 400 g Leberkäse, in dünnen Scheiben (als Aufschnitt)
- 8 Radieschen, in dünnen Scheiben
- 8 EL Röstzwiebeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2747 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hütten-Burger
1h
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Knusperspargel im Kräutermantel
40min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35min
Gefüllte Kartoffelrösti
1h
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Käse-Schinken-Röllchen
1h 20 min
Kässpatzen
1h 15min
Club Sandwich
1h
Brioche-Burger mit Camembert und Preiselbeeren
3h
Bubble-up-Pizza
1h 40min
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1h 15min